Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 39 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Eddy Toys

Eddy Toys

Η εταιρεία EDDY TOYS εξειδικεύεται στην κατασκευή όμορφων και διασκεδαστικών παιχνιδιών για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας.

Στην συλλογή της μεταξύ άλλων μπορείτε να βρείτε αυτοκινητάκια, κουζινικά παιχνίδια, παιδικές σκηνές, λούτρινα παιχνίδια, βελάκια, σκούτερ, domino και άλλα.

Η εν λόγω εταιρεία ασχολείται αποκλειστικά με το παιδικό κοινό της και την δημιουργία διασκεδαστικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών που εντείνουν την περιέργεια, την φαντασία και την δημιουργικότητα κάθε παιδιού.

Όλα της τα προϊόντα είναι άνετα και ανθεκτικά, κατασκευασμένα από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και υλικών, με πιστοποίηση CE.

Τα ζωντανά της χρώματα στα προϊόντα της, η μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που διαθέτει την καθιστά ένα ηγετικό παιδικό brand, ικανό να προσφέρει με τα προϊόντα του ασταμάτητες ώρες διασκέδασης.

Από παιχνίδια για εξωτερικό και εσωτερικό χώρο, εώς και εκπαιδευτικά σετ, η Eddy Toys διαθέτει όλα τα παιχνίδια που μπορούν να κάνουν ένα παιδί να μάθει και να διασκεφάσει ταυτόχρονα. 

 

Βρες όλα τα προϊόντα Eddy Toys με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.