Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας των εταιριών ταχυμεταφορών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας για την περιφέρεια εκτός Αττικής να καθυστερήσει από 4 εως 6 εργάσιμες ημέρες. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης οι μέθοδοι αγορών "Click Away" και "Click in Shop"  θα είναι διαθέσιμοι από 18/1/2021. Δείτε αναλυτικά το ωράριο καταστημάτων μας στην σελίδα "Ωράριο Λειτουργίας"

Ωράριο Καταστημάτων 

Κατάστημα Μενίδιου (*Μόνο Click Away)  : Καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 9:00-18:00 Σάββατο 9:00-14:00

Κατάστημα Περιστερίου (* Click in shop)  : Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 18:00  Σάββατο 9:00-17:00

Σας ευχαριστούμε

Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Marionette wooden toys

Marionette wooden toys

Η εταθρεία MARIONETTE WOODEN TOYS εξειδικεύεται στην περίτεχνη κατασκευή παιδικών ξύλινων παιχνιδιών.

Στην τεράστια συλλογή της με παιχίδια μπορείτε να βρείτε, τουβλάκια, τρενάκι, αριθμητήριο, ξύλινο πίνακα και άλλα.

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ξύλινο υλικό προηγμένης ποιότητας, ειδικά τεχνοτροποποιημένο για να είναι ασφαλές για την επαφή του με τα παιδιά.

Κάθε παιχνίδι φέρει πιστοποίηση CE.

Τα ξύλινα παιχνίδια της Marionette έχουν ως σκοπό όχι μόνο να διασκεδάσουν τα παιδιά με τα έντονα χρώματα και την διασκεδαστική του χρήση, αλλά και να τα εκπαιδεύσουν αναπτύσσοντας ορισμένες εγκεφαλικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου και της αντίληψης.

Σκοπός της εταιρείας είναι το λανσάρισμα ιδανικών παιδικών παιχνιδιών, τα οποία διασκεδάζουν και εκπαιδεύουν τα παιδιά με έναν υπέροχο τρόπο.

Κάθε στοιχείο της είναι κατασκευασμένο με τέλειο και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσελκύει και να ικανοποιεί τους χρήστες του.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Marionetter Wooden Toys με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.