Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας των εταιριών ταχυμεταφορών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας για την περιφέρεια εκτός Αττικής να καθυστερήσει από 4 εως 6 εργάσιμες ημέρες. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης οι μέθοδοι αγορών "Click Away" και "Click in Shop"  θα είναι διαθέσιμοι από 18/1/2021. Δείτε αναλυτικά το ωράριο καταστημάτων μας στην σελίδα "Ωράριο Λειτουργίας"

Ωράριο Καταστημάτων 

Κατάστημα Μενίδιου (*Μόνο Click Away)  : Καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 9:00-18:00 Σάββατο 9:00-14:00

Κατάστημα Περιστερίου (* Click in shop)  : Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 18:00  Σάββατο 9:00-17:00

Σας ευχαριστούμε

Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

All ride

All ride

Η ALL RIDE είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων και αξεσουάρ που αφορούν τα οχήματα παντός τύπου. 

Έξυπνα, ευφάνταστα και πάνω απ' όλα χρήσιμα και λειτουργικά εργαλεία, την καθιστούν ως μια εξαιρετική εταιρεία που προσφέρει στο κοινό της ποιοτικά εργαλεία και αξεσουάρ που συμβάλλουν στην διευκόλυνση της καθημερινότητας και αντιετώπιση τυχόν ζημιών και προβλημάτων στα οχήματα.

Στη συλλογή της μπορείτε να βρείτε δοχεία, λαμπτήρες αυτοκινήτων, καλύμματα οχυμάτων, ψυγεία, φώτα οθόνης, υαλοκαθαριστήρες και παιδικά καθίσματα τα οποία είναι, μεταξύ άλλων, μερικά μόνο από τα βασικά προϊόντα που διαθέτε η εν λόγω εταιρεία. 

Αγόρασε στο Hellas Tech όλα τα προϊόντα All Ride με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.