Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Dunlop

Dunlop

Η εταιρεία Dunlop με πολυετή πείρα στον χώρο ειδικεύεται στην κατασκευή πληθώρων προϊόντων που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας, αλλά και σε προϊόντα μόδας και ομορφιάς, όπως είναι τα ρολόγια χειρός και τα τσαντάκια.

Στις απέραντες συλλογές της με προϊόντα θα βρείτε μεταξύ άλλων: εργαλεία, εργαλεία για το σπίτι, το αυτοκίνητο, νεσεσέρ, κράνη, τσαντάκια, ρολόγια, είδη ταξιδίου κ.α.

Δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει στο ευρύ κοινό της, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και φύλων, όλα εκείνα τα εργαλεία και αντικείμενα που χρειάζονται σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Όλα της τα προϊόντα είναι προσεγμένα και κατασκευασμένα με ευλάβεια και προσοχή έτσι ώστε να παρέχει στο κοινό της την ποιότητα που την αντιπροσωπεύει ως εταιρεία. 

Σκοπός της είναι να δημιουργεί συνεχώς και να λανσάρει αντικείμενα, εργαλεία και διακοσμητικά που έχουν ως στόχο να γίνουν απαραίτητα στην πολυάσχολη καθημερινότητα του κοινού της. 

Είναι στον δρόμο να καθιερωθεί ως μια ηγετική δύναμη στον χώρο του εμπορίου.

Αγόρασε στο hellas-tech.gr όλα τα προϊόντα Dunlop με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.