Παραγγελίες: 210.2477860 - 213.0331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

BOSCH

BOSCH

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία Bosch ιδρύθηκε στην Γερμανία το 1886, και εξειδικεύεται στην δημιουργία ηλεκτρικών συσκευών παντός τύπου.

Με πείρα και γνώση στον χώρο των ηλεκτρικών ειδών, η εταιρεία Bosch ασχολείται με τομείς όπως η κομμωτική, η μαγειρική, το καθάρισμα του σπιτιού, αλλά και ψύξη ενός χώρου.

Διαθέτει συλλογή στην οποία μπορείτε να βρείτε ψαλίδια μαλλιών, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, στεγνωτήρια, αλλά και καταψύκτες.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας Bosch φέρουν εγγύηση και πιστοποίηση λειτουργίας, ενώ είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας υλικά, προηγμένης τεχνολογίας και σχεδιασμού.

Τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας έχουν γίνει ευρέως γνωστά χάρη στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα τους, την μακρά διάρκεια ζωής τους, και την εξαιρετική καλαισθησία τους στο χώρο.

Αποστολή της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μοναδικά και επαναστατικά προϊόντα, ηλεκτρικές συσκευές, με λειτουργίες που πολλοί θα ζήλευαν. Έχει εδραιωθεί στον χώρο των συσκευών, ωστόσο ο δρόμος της δεν σταματά εκεί.

Η μοναδική αυτή εταιρεία δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στα οικιακά σκεύη.

 

Αγόρασε στο Hellas Tech όλα τα προϊόντα Bosch  με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.