Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Cappuccino Italia

Cappuccino Italia

Η εταιρεία CAPPUCCINO ITALIA είναι ένα Ιταλικό brand που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την διημιουργία εξαιρετικών ιταλικών ενδυμάτων.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε, πουκάμισα, παντελόνια, μπλούζες, αλλά και διάφορα αξεσουάρ μόδας. 

Με πείρα στον χώρο και με έδρα σε μια από τις πρωτεύουσες της μόδας, η συγκεκριμένη εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται η αγορά,ενώ ακολουθεί τις τάσεις της μόδας σεβόμενη πάντα την δική της ταυτότητα και αυτή του κοινού της.

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά, προηγμένης ποιότητας και αισθητικής, ενώ το στυλ που προάγει είναι αυτό του casual chic.

Είναι ιδιαιτέρως γνωστή για τις δημιουργίες της στην ανδρική μόδα, όπως είναι τα κομψά και μοντέρνα πουκάμισα που κατά καιρούς παρουσιάζει στο κοινό της. 

Η υψηλή αισθητική παντρεύεται με την υψηλή ποιότητα σε αυτή την εταιρεία και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από εξαιρετικές εποχιακές συλλογές, οι οποίες παρουσιάζουν στυλ, ανθεκτικότητα, μοντερνισμό και πρακτικότητα.

 

Αγόρασε στο Hellas Tech όλα τα προϊόντα Cappuccino Italia με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.