Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας των εταιριών ταχυμεταφορών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας για την περιφέρεια εκτός Αττικής να καθυστερήσει από 4 εως 6 εργάσιμες ημέρες. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης οι μέθοδοι αγορών "Click Away" και "Click in Shop"  θα είναι διαθέσιμοι από 18/1/2021. Δείτε αναλυτικά το ωράριο καταστημάτων μας στην σελίδα "Ωράριο Λειτουργίας"

Ωράριο Καταστημάτων 

Κατάστημα Μενίδιου (*Μόνο Click Away)  : Καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 9:00-18:00 Σάββατο 9:00-14:00

Κατάστημα Περιστερίου (* Click in shop)  : Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 18:00  Σάββατο 9:00-17:00

Σας ευχαριστούμε

Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Aria Trade

Aria Trade

Η εταιρεία ARIA TRADE εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την δημιουργία και την κατασκευή χρήσιμων και απαραίτητων για την καθημερινότητα οικιακών αντικειμένων, και όχι μόνο.

Έχοντας ως σκοπό δημιουργίας να παρέχει σε όλους τους ανθρώπους εύχρηστα και απαραίτητα προϊόντα που θα βελτιώσουν και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, λανσάρει συνεχώς νέες συλλογές που διέπονται από καλαισθησία και ευχρηστία.

Στην συλλογή προϊόντων της μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, οικιακά σκεύη, gadgets, εργαλεία αυτοκινήτου, όργανα γυμναστικής, παιδικά παιχνίδια, έπιπλα σπιτιού, και άλλα. 

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει την καθιστούν ένα ανερχόμενο brand, του οποίου τα προϊόντα αξίζουν να αξιοποιηθούν. 

Στόχος και φιλοδοξία της εταιρείας αποτελεί η εδραίωση της στον χώρο του εμπορίου ως μια ανερχόμενη δύναμη.

Κάθε στοιχείο της είναι κατασκευασμένο με τέλειο και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσελκύει και να ικανοποιεί τους χρήστες του. 

 

Βρες όλα τα προϊόντα Aria Trade με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.