Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Eduardo Verde

Eduardo Verde

Η εταιρεία Eduardo Verde ειδικεύεται στην δημιουργία και κατασκευή κοσμημάτων και διαφόρων αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες.

Στην συλλογή της θα βρείτε ρολόγια χειρός, κολιέ, σκουλαρίκια, πορτοφόλια, και σετ δώρου για τα δύο φύλα.

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας υλικά, τα οποία διέπονται από ένα αξεπέραστο και διαχρονικό στυλ.

Τα γυναικεία κοσμήματα είναι κυρίως απλά, διαχρονικά και διακριτικά, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο στυλ κάθε γυναίκας. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα, ενώ έρχονται ακόμη και σε σετ δώρου για να μπορείτε να τα χαρίσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τα ανδρικά σετ δώρου είναι ευρέως γνωστά στο κοινό, αφού συνήθως συνδυάζουν ένα ρολόι, με ένα πορτοφόλι και μπρελόκ , βασικά ανδρικά αξεσουάρ που κάθε άνδρας χρειάζεται.

Η χρωματική του παλέτα παίζει στα γήινα και ουδέτερα, κατά κύριο λόγω, χρώματα με σκοπό να 'πιάνει' ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων.

Αποστολή της εταιρείας είναι η δημιουργία ποιοτικών αξεσουάρ που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες και ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα.

 

Αγόρασε στο hellas-tech.gr όλα τα προϊόντα Eduardo Verde με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα κατασήματα μας.