Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Versace

Versace

Ο παγκοσμίου φήμης οίκος μόδας Versace, έχει χαρίσει σε ανδρικό και γυναικείο κοινό αμέτρητες συλλογές με ενδύματα και αξεσουάρ που έχουν ως γνώμονα την υψηλή ποιότητα και ασθητική. 

Με έτος ίδρυσης το 1978 στο Μιλάνο, από τον σχεδιαστή μόδας Gianni Versace, ο εν λόγω οίκος μόδας μέσα στα τόσα χρόνια ίδρυσης και συνεχής δημιουργίας νέων συλλογών, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο της υψηλής ραπτικής και να θεωρείται ένα από τα ηγετικά brands του πλανήτη.

Στις συλλογές του θα βρείτε, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά, αρώματα και έπιπλα σπιτιού που φέρουν το χαρακτηριστικό λογότυπο της Medusa. 

Ανά τα χρόνια έγιναν διάφορες ανανεώσεις στον οίκο, αλλά και λανσαρίσματα ενδιαφέροντων συλλογών που εξελίχθηκαν σε θυγατρικά brands του οίκου, όπως είναι Versace, Atelier Versace, Versace Fine Jewllery, New Versace, Versace Home, Versace Jeans Couture, Versace Fragrances, Versace Watches, Sunglasses Versace, Palazzo Versace. 

Ο οίκος Versace δημιουργεί προϊόντα που έχουν ως βάση την κομψότητα και συμβάλλουν στην δημιουργία μιας υψηλής αισθητικής για άνδρες και γυναίκες. 

Αγόρασε στο hellas-tech.gr όλα τα προϊόντα Versace με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.