Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Aviator

Aviator

Η εταιρεία Aviator εξειδικεύεται στην δημιουργία και την κατασκευή εκλεπτυσμένων και ποιοτικών ρολογιών χειρός.

Όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη των πιλότων να μπορούν να έχουν επίγνωση του χρόνου, και εφόσον δεν μπορούσαν να βγάζουν το ρολόι από την τσέπη τους, η εταιρεία Aviator εμπνεύστηκε από αυτή τους την ανάγκη και δημιούργησε μια σειρά από πρακτικά, χρήσιμα και καλαίσθητα ρολόγια με εκρηκτικό στυλ.

Όλα της τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικά και πάνω από όλα με αδιαπέραστο στυλ που ταιριάζει σε κάθε άνδρα.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα, με λουράκια από διάφορα υλικά, έτσι ώστε να πιάσει ως εταιρεία το προσωπικό στυλ κάθε άνδρα και να καταφέρει ως αξεσουάρ να ολοκληρώσει το οποιοδήποτε ντύσιμο. 
 

Μερικές από τις συλλογές τους είναι οι εξής: AIRACOBRA, AIRACOBRA AUTO, AIRACOBRA P42, AIRACOBRA P45 CHRONO, AIRACOBRA CHRONO, BRISTOL, BRISTOL BULLDOG, BRISTOL SCOUT, DOUGLAS, DOUGLAS DAY, DATE, KINGCOBRA, KINGCOBRA CHRONO, MIG-21 FISHBED,MIG-25,, FOXBAT , MIG-29 CHRONO, MIG-29 GMT, MIG-35, PROFESSIONAL, PROFESSIONAL AUTOMATIC, PROPELLER. 

 

Αγόρασε στο Hellas Tech όλα τα προϊόντα Aviator με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.