Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Superdry

Superdry

Το γνωστό brand Superdry δημιουργεί ενδύματα και αξεσουάρ που συνδυάζουν την αισθητική της Αμερικανικής μόδας με μια δόση Ιαπωνικής. 

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε ρολόγια, γυαλιά ηλίου, παπούτσια, μπλούζες, παντελόνια, εσώρουχα, μπουφάν, τσάντες και καπέλα.

Με μοντέρνα και ιδιαίτερη αισθητική, φροντίζει κάθε συλλογή σε κάθε σεζόν να αποτελεί ένα βήμα παραπέρα και τα προϊόντα της να είναι πάντα υψηλής ποιότητας, προκειμένου να ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες και τις προσδοκίες του κοινού της.

Ιδρύθηκε το 1985 και έκτοτε έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα όνομα με ιστορία ως εταιρεία, με κάθε της συλλογή να εντυπωσιάζει και να κεντρίζει τα βλέμματα. Είναι ιδιαιτέρως γνωστή για το χαλαρό και αθλητικό της στυλ.

Με σεβασμό αφουγκράζεται τις στυλιστικές και ενδυματολογικές ανάγκες και των δυο φύλων, δημιουργώντας προϊόντα που ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτό που ζητά το κοινό της. 


Αγόρασε στο hellas-tech.gr όλα τα προϊόντα Superdry με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.