Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

French Connection

French Connection

Η εταιρεία French Connection ειδικεύεται στην κατασκευή και δημιουργία ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και αισθητικής για άντρες και γυναίκες, ενώ πρόσφατα διέθεσε στο κοινό της και νέα κατηγορία που αφορά το σπίτι.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε, ρολόγια, καπέλα, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα, εσώρουχα, τζιν, παντελόνια υφασμάτινα, μπλούζες και μπουφάν. 

Κύριο στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία συλλογών που ανταποκρίνονται στις ενδυματολογικές ανάγκες του νεανικού της κοινού, με ενδύματα και αξεσουάρ που συμπληρώνουν το στυλ κάθε άνδρα, αλλά και κάθε γυναίκας.

Όλα τους τα προϊόντα διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, και ιδιαίτερα τα αξεσουάρ τους είναι ανθεκτικά και μοντέρνα, με μια δόση μινιμαλιστικής διάθεσης, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά.

Αποστολή της είναι να εδραιώσει την θέση και το όνομα της στον χώρο της νεανικής μόδας, με προϊόντα πρωτοποριακά και καλαίσθητα.

 

Αγόρασε στο hellas-tech.gr όλα τα προϊόντα French Connection με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.