Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Trussardi

Trussardi

Η εταρεία Trussardi ευρέως γνωστή στο ευρύτερο κοινό, ειδικεύεται στην κατασκευή και το λανσάρισμα ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ και αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες.

Με δυνατή παρουσία στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, το εν λόγω brand καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει με τις νέες τους προσθήκες και συλλογές.

Στις συλλογές του μπορείτε να βρείτε: ρολόγια, γυαλιά, τσάντες, παπούτσια, αρώματα, ρούχα.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι προσεγμένα και κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνεται στην εμφάνιση και το στυλ της.

Κατά βάση το κοινό της συγκεκριμένης εταιρείας είναι το νέο fashion icon, που τρέχει και εργάζεται για την ανέλιξη του επαγγελματικά, αλλά θέλει πάντα να ακολουθεί τις τάσει της μόδας.

Από τις διάφορες συλλογές της έχουν ξεχωρίσει ιδιαίτερα τα ρολόγια χειρός, τα οποία διατίθενται συνήθως σε βασικούς χρωματισμούς του ασημί, χρυσού και κάποιες φορές και μπλε. Η διαχρονικότητα και το αδιαμφισβήτητο στυλ των ρολογιών της, είναι ακριβώς εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Το όνομα της εταιρείας έχει μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό των ανθρώπων αφού η κομψότητα είναι χαρακτηριστικό που αποζητούν εξίσου άνδρες και γυναίκες.

 

Αγόρασε στο hellas-tech.gr όλα τα προϊόντα Trussardi με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.