Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Cecotec

Cecotec

Η εταιρεία CECOTEC εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορευματοποίηση οικιακών συσκευών με στόχο την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας όλων των ανθρώπων.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικούς βραστήρες, φούρνους μικροκυμάτων, μπλέντερ, πολυμάγειρες, σκούπες, μηχανήματα υψηλής πίεσης και άλλα.

Από το 1995 κατασκευάζει και διανέμει διεθνώς συσκευές οικιακής χρήσης, οι οποίες έχουν ως σκοπό λειτουργίας τους την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας κάθε νοικοκυράς. 

Η ευρεία γκάμα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών καθιστά την Cecotec ως ένα ηγετικό brand στον χώρο των οικιακών συσκευών, με προϊόντα που εξυπηρετούν όχι μόνο την προετοιμασία και διατήρηση του φαγητού, αλλά και τον καθαρισμό του χώρου, με την χρήση σκούπας και μηχανής υψηλής πίεσης. 

Όλα της τα προϊόντα είναι άνετα και ανθεκτικά από προηγμένης ποιότητας υλικά, με εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Ως εταιρεία δεν σταματά να επιδιώκει την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη της σε όλους του τομείς, αλλά και να προσφέρει στο κοινό της καινοτόμες και πρακτικές λύσεις. 

Βασικός στόχος της Cecotec είναι να προσφέρει μοναδικά προϊόντα, τα οποία σχεδιάζει λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και απαιτώντας την καλύτερη ποιότητα.

 

Αγόρασε στο Hellas Tech όλα τα προϊόντα Cecotec  με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.