Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας των εταιριών ταχυμεταφορών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας για την περιφέρεια εκτός Αττικής να καθυστερήσει από 4 εως 6 εργάσιμες ημέρες. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης οι μέθοδοι αγορών "Click Away" και "Click in Shop"  θα είναι διαθέσιμοι από 18/1/2021. Δείτε αναλυτικά το ωράριο καταστημάτων μας στην σελίδα "Ωράριο Λειτουργίας"

Ωράριο Καταστημάτων 

Κατάστημα Μενίδιου (*Μόνο Click Away)  : Καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 9:00-18:00 Σάββατο 9:00-14:00

Κατάστημα Περιστερίου (* Click in shop)  : Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 18:00  Σάββατο 9:00-17:00

Σας ευχαριστούμε

Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Grafner

Grafner

Η εταιρεία GRAFNER εξειδικεύεται στην κατασκευή εργαλείων για τον κήπο, την καθαριότητα και τον καλλωπισμό του.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων αντλίες νερού, γραμματοκυβώτια, καρότσια μεταφοράς και άλλα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει συγκεντρώσει και επικεντρώσει την προσοχή της σε πρακτικά και λειτουργικά εργαλεία που αφορούν την καθαριότητα και τον καλλωπισμό του κήπου, μέσα από μια μεγάλη σειρά εργαλείων υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. 

Η μοναδική αυτή εταιρεία γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους ο κήπος τους να είναι καθαρός και προσεγμένος, για αυτό και φροντίζει να παρέχει πάντα στο αντίστοιχο κοινό της, λειτουργικά εργαλεία ιδανικά για τον συγκεκριμένο χώρο. 

Η αποστολή της είναι να εδραιωθεί στο μυαλό, αλλά και στην αγορά του εμπορίου με ποιοτικά και προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία που αντικατοπτρίζουν την επίσης υψηλής ποιότητα του brand. 

 

Βρες όλα τα προϊόντα Grafner με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.