Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Amante

Amante

Η εταιρεία Amante δημιουργεί και κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα εσωρούχων για το γυναικείο φύλο.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε ζώνη στήριξης, σουτιέν, εσώρουχα, νυχτικά ενδύματα, αθλητικά ενδύματα, αλλά και μαγιό.

Με σεβασμό προς το γυναικείο φύλο και κατανόηση προς τις ανάγκες του, η Amante φροντίζει να παρέχει σε όλες τις γυναίκες τα απαραίτητα εσώρουχα και αξεσουάρ που τις κάνουν να νιώθουν όμορφες και αισθησιακές κάτω από τα καθημερινά τους ρούχα, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση τους.

Τα ποιοτικά της προϊόντα, η ποικιλία και οι φίνες συλλογές της είναι ακριβώς τα στοιχεία που την καθιστούν ένα αξιόλογο και αξιοσημείωτο brand.

Κύριος στόχος της είναι να παρέχει σε κάθε γυναίκα τα απαραίτητα προϊόντα που θα της δώσουν την αυτοπεποίθηση να τολμήσει να γίνει αυτή που πάντα ήθελε, εξού και το «Dare to be» που χρησιμοποιείται συχνά στο site και το logo τους.

Τα σχέδια της ποικίλουν από απλά, κλασικά σε μοντέρνα και πρωτοποριακά, αφήνοντας κάθε γυναίκα να διαλέξει αυτό που την εκφράζει.

 

Αγόρασε στο Hellas Tech όλα τα προϊόντα Amante με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.