Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας των εταιριών ταχυμεταφορών, ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας σας για την περιφέρεια εκτός Αττικής να καθυστερήσει από 4 εως 6 εργάσιμες ημέρες. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης οι μέθοδοι αγορών "Click Away" και "Click in Shop"  θα είναι διαθέσιμοι από 18/1/2021. Δείτε αναλυτικά το ωράριο καταστημάτων μας στην σελίδα "Ωράριο Λειτουργίας"

Ωράριο Καταστημάτων 

Κατάστημα Μενίδιου (*Μόνο Click Away)  : Καθημερινά Δευτέρα -Παρασκευή 9:00-18:00 Σάββατο 9:00-14:00

Κατάστημα Περιστερίου (* Click in shop)  : Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 18:00  Σάββατο 9:00-17:00

Σας ευχαριστούμε

Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Candy Lipz

Candy Lipz

Η εταιρεία CANDY LIPZ κατασκευάζει εξειδικευμένα προϊόντα για τα γυναικεία χείλη σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων.

Στην συλλογή της θα βρείτε συσκευές αύξησης όγκου χειλιών σε μια τεράστια χρωματική παλέτα.

Η Candy Lipz δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε κάθε γυναίκα μεγάλα και σαρκώδη χείλη που όλοι θα ζηλεύουν. Οι επαναστατικές της συσκευές είναι αρκετά λειτουργικές, κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά, και πρακτικές ως προς την χρήση αλλά και την μεταφορά.

Οι συσκευές της έχουν την εμφάνιση ενός lip balm, ωστόσο, διαθέτουν την ιδιότητα να αυξάνουν τον όγκο των χειλιών και να τους προσθέτουν χρώμα, δημιουργώντας έτσι μέσα σε δευτερόλεπτα όμορφα και σαρκώδη χείλη. 

Αποστολή της είναι η εξυπηρέτηση των γυναικών με μικρά χείλη, και η δυνατότητα να τους προσφέρουν έστω και για λίγες ώρες την δυνατότητα να έχουν και εκείνες μεγάλα και ελκυστικά χείλη. 

 

Αγόρασε στο Hellas Tech όλα τα προϊόντα Candy Lipz με εγγύηση χαμηλότερης τιμής και με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.