Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Kfit

Kfit

Η εταιρεία KFIT εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την δημιουργία και την κατασκευή αξεσουάρ και εξοπλισμού γυμναστικής για το σπίτι και το γυμναστήριο.
 

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε διαδρόμους γυμναστικής, πάγκους κοιλιακών, ελλατήρια καρπού, ρόδες εκγύμνασης κοιλιακών, ελλειπτικά ποδήλατα, σχοινάκια γυμναστικής, αλλά και περιαγκωνίδες.

Η Kfit δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα γυμναστικής που προωθούν την καλή υγεία και ευεξία στο σπίτι και το γυμναστήριο.

Όλα τα προϊόντα της εν λόγω εταιρεία είναι κατασκευασμένα από άνετα και ανθεκτικά υλικα προηγμένης ποιότητας, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και να χρησιμοποίηθούν τόσο σε έναν επαγγελματικό χώρο, όσο και για οικιακή χρήση.

Με την δημιουργία οργάνων γυμναστικής και λοιπών αξεσουάρ, η Kfit απευθύνεται σε ένα κοινό που αγαπά τα αθλήματα και την φυσική κατάσταση, δημιουργώντας συνεχώς όργανα που σφίγγουν και γυμνάζουν όλο το σώμα. 

Κάθε στοιχείο της είναι κατασκευασμένο με καινοτόμο τρόπο και ιδιότητες, κάνοντας την εταιρεία ένα ηγετικό brand στον χώρο της άθλησης και της γυμναστηριακής άσκησης.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Kfit με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.