Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές 79 ευρώ 
ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Fisher Price

Fisher Price

Η γνωστή σε όλους μας εταιρεία FISHER PRICE ιδρύθηκε στις 19 Ιουνίου του 1930 και έκτοτε έχει προμηθεύσει την αγορά με εκπληκτικές δημιουργίες που αφορούν βρεφικά προϊόντα και παιχνίδια. 

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων βρεφικά τρενάκια, καθισματάκια, αρκουδάκια, κύβους και άλλα.

Η εν λόγω εταιρεία από την αρχή της δημιουργίας της επικεντρώθηκε στην κατασκευή παιχνιδιών και άλλων εργαλείων αποκλειστικά για τα βρέφη, σε όλο το φάσμα των ηλικιών που πιάνουν. 

Όλα της τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και υλικών, ενώ φέρουν πιστοποίηση CE. 

Τα παιχνίδια και αξεσουάρ της εξυπηρετούν κάθε ανάγκη μιας νέας μαμάς, με παιχνίδια εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά, αλλά και με άλλα αξεσουάρ, όπως καθισματάκια και ριλάξ για το παιδί.

Η μοναδική αυτή εταιρεία αφουγκράζεται τις ανάγκες της κάθε νέας μητέρας, αλλά και τις τάσεις της αγοράς δημιουργώντας κάθε φορά προϊόντα που είναι χρήσιμα και λειτουργικά.

Μέσα από την μεγάλη της συλλογή μπορεί κάθε γονιός να βρεί χρήσιμα αντικείμενα για την εκμάθηση των παιδιών του, από αυτή την τρυφερή βρεφική ηλικία.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Fisher Price με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.