Παραγγελίες: 210.2477860210.2477863, 210.2477869, 2130331279
Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49 ευρώ 

Εύρος τιμής

ΦΙΛΤΡΑ
ανά σελίδα

Herzberg

Herzberg

Η εταιρεία HERZBERG εξειδικεύεται στην κατασκευή οικιακών σκευών και εργαλείων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Στην συλλογή της μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, ντουλάπες οργάνωσης, απλώστρες ρούχων, πολυκόφτες, καρότσια μεταφοράς, σκάλες, ραφιέρες, τηλέφωνα ντουζ και άλλα.

Τα προϊόντα της Herzberg είναι κατασκευασμένα από υλικά προηγμένης ποιότητας, ανθεκτικά και εύκολης χρήσης για όλους τους ανθρώπους, τα οποία εξυπηρετούν ένα ευρύ φάσμα αναγκών. 

Στο αναφερόμενο brand θα βρείτε όλα εκείνα τα οικιακά σκεύη για όλα τα δωμάτια του σπιτιού σε ποιότητα υψηλή και τιμή προσιτή. 

Με πολυετή πείρα στον χώρο των οικιακών σκευών έχει κατακτήσει μια θέση ως ηγετικό brand στον χώρο της οικιακής διακόσμησης και επάνδρωσης οικίας. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα σκεύη και εργαλεία για να δημιουργήσετε το σπίτι σας από την αρχή. 

Με σεβασμό προς τις ανάγκες της αγοράς και του εμπορίου, η Herzberg λανσάρει συνεχώς νέα προϊόντα που είναι όχι μόνο λειτουργικά αλλά ανθεκτικά στον χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο εντυπώνεται στις μνήμες και τις καρδιές των πελατών της.

 

Βρες όλα τα προϊόντα Herzberg με εγγύηση χαμηλότερης τιμής με άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από τα καταστήματα μας.